Zapisz się
do newslettera
Logo migam
Aktualności
Fundusz Stypendialny Grupy Pracuj dla studentów

Fundusz Stypendialny Grupy Pracuj dla studentów

Szanowni Państwo,

 

przy Fundacji Batorego powstał Fundusz Stypendialny Grupy Pracuj dla

studentów I roku kierunków informatycznych i związanych z nowymi

technologiami.

Pierwsze wnioski na rok akademicki 2016/2017 można składać do 31 lipca 2016 r. Fundusz oferuje stypendia w wysokości 630 zł miesięcznie wypłacane przez 10 miesięcy podczas pierwszego roku studiów (od września do czerwca), doradztwo w zakresie planowania przyszłej kariery zawodowej oraz pomoc w aklimatyzacji w mieście akademickim, w którym znajduje się uczelnia wyższa. Zachęcamy do przekazania niniejszej informacji w Państwa społecznościach lokalnych.

 O stypendia z Funduszu starać się mogą maturzyści i maturzystki, którzy dostali się na I rok studiów na następujących wydziałach i uczelniach:

• w Krakowie: Wydział Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Inżynierii Biomedycznej oraz Wydział Informatyki, Elektroniki i Telekomunikacji na Akademii Górniczo-Hutniczej, Wydział Matematyki i Informatyki na Uniwersytecie Jagiellońskim,

• w Lublinie: Wydział Matematyki, Fizyki i Informatyki na Uniwersytecie Marii Curie-Skłodowskiej,

• w Rzeszowie: Wydział Elektrotechniki i Informatyki na Politechnice Rzeszowskiej,

• w Warszawie: Wydział Matematyki, Informatyki i Mechaniki na Uniwersytecie Warszawskim, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych i Wydział Matematyki i Nauk Informacyjnych na Politechnice Warszawskiej.

Informacja prasowa do pobrania:

http://www.pracuj-dla-mediow.pl/pr/321135/grupa-pracuj-powolala-fundusz-stypendialny

Informacje dla maturzystów i formularz wniosku o stypendium:

http://www.batory.org.pl/fundusze_powierzone/fundusz_stypendialny_grupy_pracuj

Projekt i wykonanie © Margomedia Sp. z o.o.

Stara wersja serwisu

Otwarcie Sezonu Rowerowego i Jarmark na Granicy
Portal www.krzyzanowice.pl wykorzystuje pliki cookies, czyli tzw "ciasteczka". W przypadku braku akceptacji korzystania z plików cookies prosimy o opuszczenie strony.
Zamknij