Zapisz się
do newslettera
Logo migam
Aktualności
Konkurs - Powiatowy Mistrz Wiedzy Rolniczej

Konkurs - Powiatowy Mistrz Wiedzy Rolniczej

Starostwo Powiatowe w Raciborzu przy współpracy instytucji i organizacji działających na rzecz rolnictwa organizuje konkurs rolniczy pn. " Powiatowy Mistrz Wiedzy Rolniczej".
Konkurs " Powiatowy Mistrz Wiedzy Rolniczej".

Starostwo Powiatowe w Raciborzu przy współpracy instytucji i organizacji działających na rzecz rolnictwa organizuje konkurs rolniczy pn. " Powiatowy Mistrz Wiedzy Rolniczej".
Konkurs organizowany jest w celu upowszechnienia wiedzy rolniczej z zakresu: produkcji roślinnej i zwierzęcej, ekonomiki rolnictwa, ochrony środowiska oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w rolnictwie. Konkurs prowadzony będzie w dwóch kategoriach: indywidualnej i drużynowej, przeprowadzony zostanie w dwóch etapach. Pierwszy etap to eliminacje pisemne, które doprowadzą do wyłonienia grupy dziesięciu finalistów w kategorii indywidualnej oraz pięciu najlepszych drużyn. W drugim etapie finaliści w poszczególnych kategoriach odpowiadać będą ustnie na pytania Komisji Konkursowej. Dla zwycięzców konkursu przewidziano nagrody rzeczowe oraz puchary Starosty Raciborskiego.
Ze szczegółowymi zasady Regulaminu Konkursu można zapoznać się na stronie internetowej Starostwa Powiatowego w Raciborzu: www.powiatraciborski.pl
Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest pisemne, telefoniczne lub elektroniczne zgłoszenie do udziału do dnia 26 lutego 2010r. na adres organizatora
Starostwo Powiatowe w Raciborzu
Referat Ochrony Środowiska, Gospodarki Wodnej i Rolnictwa
Plac Okrzei 4, 47-400 Racibórz
tel. 32 459-73-38,
e-mail: środowisko@powiatraciborski.pl
Zgłoszenia udziału w Konkursie można dokonać również za pośrednictwem Urzędu Gminy Krzyżanowice - Referat Rolnictwa i Ochrony Środowiska ul. Główna 5 tel. kontaktowy 32 4194050 wew. 142

Projekt i wykonanie © Margomedia Sp. z o.o.

Stara wersja serwisu

Portal www.krzyzanowice.pl wykorzystuje pliki cookies, czyli tzw "ciasteczka". W przypadku braku akceptacji korzystania z plików cookies prosimy o opuszczenie strony.
Zamknij